Sjuksköterska, habilitering

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Sjuksköterska, habilitering. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars.

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta på habiliteringen med barn och ungdomar med olika funktionsvariationer i Västervik/Vimmerby/Hultsfred? Vi erbjuder dig ett varierande uppdrag där du hjälper våra patienter till en bättre framtid.
Som sjuksköterska ingår du i ett tvärfackligt team som ansvarar för habiliterande insatser till barn med varaktiga funktionsvariationer. Det tvärprofessionella teamarbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt, och i detta bidrar du med den medicinska kompetensen tillsammans med våra läkare. Vidare ger du stöd, konsultation och behandling till patienten, familjen, anhöriga och nätverket inklusive personal samt andra myndigheter. Du får möjlighet till ett utvecklande, varierande och stimulerande arbete. Vi erbjuder introduktion utifrån dina erfarenheter och önskemål.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Du är flexibel, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.Du är ansvarsfull och har stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt, samt bygga relationer och skapa kontakt. Erfarenhet av teamarbete och habilitering är önskvärd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna;
arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:9 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.