Sjuksköterska, helgtjänstgöring

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska, helgtjänstgöring. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Vi söker Dig som är intresserad av att ha lite annorlunda arbetstider. Om du har det svårt att arbeta dagtid har vi tjänsten för dig. Du kanske tycker att det i nuläget passar bättre att jobba helger med eller utan kvällstid i veckorna. Vi strävar efter att kunna erbjuda flexibla lösningar för både dig som individ och för att gynna verksamheten

Vi söker Dig som tillsammans med Dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan, även med fokus på det nya hus som byggs för psykiatrin i Kalmar. Du kommer att tjänstgöra på någon av våra två allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar med sammanlagt 30 vårdplatser (dag/kväll/natt) eller vår PIVA med 7 vårdplatser. Vi strävar efter att anpassa arbetstider utifrån verksamhet och individ.

Tillsvidareanställning alternativt vikariat enligt överenskommelse.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Vi söker även dig som funderat på arbete inom psykiatrin, men inte vågat prova. Psykiatriförvaltningen har som mål att kontinuerligt erbjuda sjuksköterskor vidareutbildning inom ramen för anställningen. Är du redan vidareutbildad inom psykiatri är detta självklart meriterande. Som medarbetare får du kontinuerlig handledning samt kompetenshöjande insatser.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning kommer att ske fortlöpande, så skicka din ansökan redan idag.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner och har öppenvård i Kalmar, Nybro och Emmaboda och heldygnsvård i Kalmar.

Verksamheten består av ca 200 medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:75 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd alt vikariat enl överenskommelse Sysselsättningsgrad:Helgtjänstgöring enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.