Sjuksköterska - Hematologidagvård

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - Hematologidagvård. Välkommen med din ansökan senast den 24 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete som sjuksköterska i vår dagvårdsverksamhet. På medicinklinikens hematologidagvård utreds och behandlas patienter med hematologiska sjukdomar med stort fokus på onkologiska behandlingar. I arbetsuppgifterna ingår infusioner, telefonrådgivning, bokning och planering av patienternas besök. Vår mottagning består av ett välfungerande team med erfarna sjuksköterskor och en dagvårdsläkare som sätter patienten i fokus och nu vill vi utvidga detta team med hjälp av dig. Vi har ett nära samarbete och kontakter med många yrkeskategorier som till exempel kurator, sjukhustandläkarläkare och medicinska sekreterare. Som medarbetare hos oss ger vi dig förutsättningar att ge samordnad vård och fungera som ett stöd till patienter med allvarliga sjukdomar. "Vi har mycket återkommande patienter, man får ett speciellt band till varandra och utvecklar en viss relation", Simon Erlingsson, sjuksköterska. Se filmen om hur det är att arbeta på hematologen här!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet. Vi värdesätter din vilja till utveckling, förmåga till anpassning och att planera och strukturera ditt arbete. Den hematologiska dagvården är en del av medicinavdelning 17 där patienter med behov av inneliggande hematologisk vård finns och samverkan med avdelningen är därför mycket viktig. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hematologisk dagsjukvård är den del av medicinkliniken. Här sker läkar- och sjuksköterskebesök polikliniskt för våra patienter som är i behov av blodtransfusion, olika typer av medicinska/onkologiska behandlingar exempelvis cytostatika och antikroppsbehandlingar. Det finns också möjlighet till akuta besök på dagvården med snabbt omhändertagande och inskrivning på avdelning 17 vid behov. Här utförs också provtagning av exempelvis benmärgsprov.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:29 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.