Sjuksköterska - Hjärtsektionen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - Hjärtsektionen. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på hjärtsektionen har du möjlighet att arbeta och utvecklas inom många områden så som specifik hjärtsjukvård men också allmän invärtesmedicin. I din roll som sjuksköterska är du en självklar del av patientens vård. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Hela teamet arbetar med målsättningen att ha patienten i centrum och ge en god och säker vård.

Verksamheten pågår dygnet runt.

Vi söker

Vi söker dig som kan gå från noll till hundra på bara en kort stund!
- Vi har både jätteakuta och väldigt lugna perioder. Det bästa med mitt jobb är att man följer patientens hela väg genom vården. Från den akuta kranskärlsröntgen till uppföljning på mottagningen. Plus att vi har stora valmöjligheter på den här sektionen. Vi kan välja att arbeta på PCI, pacemaker, mottagning eller som vanlig allmänsjuksköterska. Eller så kan man specialisera sig inom hjärtsjukvård, precis som jag har gjort, berättar Åsa.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du bör vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som vill vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På hjärtsektionen vårdas patienter med exempelvis hjärtinfarkt, kärlkramp, hjärtrytmrubbningar och hjärtsvikt. Hjärtsektionen består av avdelning, hjärtintensivavdelning, kranskärlsröntgen/PCI-lab, pacemakeroperation-lab och mottagning. Det finns möjlighet att arbeta och utvecklas inom dessa områden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:106 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.