Sjuksköterska, hudkliniken/sårteamet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, hudkliniken/sårteamet. Välkommen med din ansökan senast den 25 maj.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss på hudkliniken och i sårteamet är du en viktig del av klinikens verksamhet. Några av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är självständigt mottagningsarbete på hudmottagningen, utföra konsultationer och behandlingar på andra mottagningar/avdelningar samt ingå i team med representanter från andra kliniker. I uppdraget ingår även att vara telefonsonsult gentemot andra aktörer. På hudmottagningen har vi även en sårrond tillsammans med hudläkare och kärlkirurg där vi tillsammans arbetar i team. På sjukhuset deltar vi i det förebyggande trycksårsarbetet samt övergripande uppdrag kring landstingets upphandlingar. Vi har även regelbundet undervisning på skolor, sjukhus, inom primärvård och kommun.

Vi söker

Vi söker dig som är genuint intresserad av sår och behandling och har en vilja att vara med och utveckla sårvården. Det är viktigt att du tycker om att undervisa och dela med dig av din expertkunskap. Du är legitimerad sjuksköterska och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter att du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet. Även att du är trygg i din roll och har förmåga att prioritera.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Sårteamet består av 2 sjuksköterskor som arbetar självständigt men är en del av hudmottagningen. Vi arbetar med ständig utveckling av sårvården med andra kliniker på sjukhuset och även inom primärvården och kommunen. Verksamheten bedrivs i ljusa fina lokaler med modern utrustning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:62 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.