Sjuksköterska, infektionsmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, infektionsmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete på vår klinik, du får som sjuksköterska en bred kompetens inom ditt yrke. Hos oss finns det en stor teamkänsla mellan professionerna på kliniken, vi tar hand om varandra och månar om varandras arbetsmiljö. Vi har en individuell introduktion med ett kollegialt stöd från medarbetare.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du är positiv och sätter patientens bästa i fokus. Personliga och viktiga egenskaper som värdesätts är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du behöver även kunna hantera stress samt ha en förmåga att göra snabba prioriteringar och fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionssjukvård och bedriver såväl öppenvård som slutenvård och behandlar patienter med ett brett spektra av sjukdomar i alla åldersgrupper.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:36 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.