Sjuksköterska, neurologi till Medicinmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska, neurologi till Medicinmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder och söker dig som vill arbeta och vara en del av Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2017.
På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare.
Vi arbetar utifrån en OAS, där varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp, som bidrar till ökad trygghet runt patienten. Arbetet består av en stor frihet under ansvar och möjlighet till personlig kompetensutveckling och förbättringar inom ditt ansvarsområde ser vi som en självklarhet för att fortsätta behålla vår höga kompetensnivå.
I ditt dagliga arbete som neurologsjuksköterska ingår efter individuell inskolning att vara en central person i arbetet runt dessa patienter. Du har ett nära samarbete med våra neurologer och planerar behandlingar, provtagningar, olika tester, uppföljningar m.m. Du har egen telefonrådgivning där du är en kanal in för patienterna.
Du kommer även att ingå i övrig sjuksköterskeverksamhet på mottagningen för att minska sårbarhet vid sjukdomar, andra ledigheter som semestrar och utbildningar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Känner ett engagemang och utmaning i mötet och vården kring kroniskt sjuka patienter. Du sätter patientens bästa i fokus och kan se helheten utan att för den skull missa detaljerna.
Du har lätt att samarbeta med andra, bidrar till ett positivt arbetsklimat, är noggrann och ansvarstagande. Ser möjligheter framför svårigheter.
Du känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.
Fördjupade kunskaper inom neurologi är meriterande men inget tvång.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:107 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Arbetstiderna är dagtid måndag- fredag, men viss helgtjänstgöring kan komma att bli aktuell. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.