Sjuksköterska, Kirurgklinikens vårdavdelningar Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Kirurgklinikens vårdavdelningar Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss skapa en trygg och säker vård för våra patienter. Våra tre vårdavdelningar har ett gott samarbete och hjälper varandra vid semestrar och frånvaro. Du kommer att ha placering på en av avdelningarna, och kommer så småningom att introduceras på samtliga avdelningar. Genom detta kommer du att få en helhetsbild av kirurgisk omvårdnad, samt lära känna alla medarbetare på avdelningarna. Du kommer att få ett spännande arbete dag/kväll/helg där ingen dag är den andra lik.
Personalen på varje avdelning består av avdelningschef, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Vi har även ett nära samarbete med klinikens stomiterapeut och bröstsjuksköterskor samt med sjukgymnast och dietist.

Avdelning 6
Här vårdas patienter efter kirurgiska ingrepp inom urologi, bröst och maligna melanom och allmänkirurgi.

Avdelning 7
Här vårdas patienter efter kirurgiska ingrepp inom mag- tarmsjukdomar.

Avdelning 8
Här vårdas patienter efter kirurgiska ingrepp i gallblåsa, gallvägar, bukspottkörtel, lever, magsäck, matstrupe samt sjukdomar i blodkärlen. Vi vårdar även patienter med akuta kirurgiska åkommor samt traumapatienter samt onkologiska kirurgpatienter.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Teamarbetet är viktigt hos oss och vi förutsätter att du är flexibel och bra på att samarbeta.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt är trygg i din roll och har förmåga att prioritera. Du har viljan och engagemanget att vara en del av verksamheten som vi gemensamt utvecklar. Det är meriterande om du har erfarenhet eller vidareutbildning inom kirurgi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:37 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. Tillträde: snarast efter överenskommelse. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.