Sjuksköterska, Kirurgmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Kirurgmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 16 april.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska med placering på endoskopienheten erbjuder vi en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar, där du är en självklar del av patientens vård. På enheten arbetar många olika yrkeskategorier i team med patienten i centrum. Hela teamet arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat: att assistera läkare vid gastro- och coloscopier, samordna verksamheten, telefonrådgivning samt omvårdnad av patient vid besök.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kirurgisk omvårdnad. Som person är du ansvarsfull, flexibel, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt samt har förmåga att informera och kommunicera väl i tal och skrift.
Vi söker dig som är positiv och som vill vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 70 sjuksköterskor vid kliniken. På kirurgmottagningens endoskopienhet arbetar sjuksköterskor och undersköterskor, i nära samarbete med läkare och medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:46 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.