Sjuksköterska, Kvinnokliniken i Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Kvinnokliniken i Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi söker sjuksköterskor till den gynekologiska slutenvården. Vi har för tillfället 6 vårdplatser och kvällar/nätter och helger har vi dessutom en jourmottagning för akuta gynekologiska patienter. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i en utvecklande och ibland krävande miljö, där problemlösningsförmåga i akuta situationer behövs.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av gynekologisk vård är meriterande. Utöver det ser vi att du är ansvarstagande och sätter patienten i centrum. Gott bemötande och att känna respekt för andra människor är så klart en förutsättning. Du är en person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med både patienter och arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken vid Länssjukhuset i Kalmar arbetar med samtliga verksamhetsgrenar tillhörande kvinnosjukvården: Alla former av gynekologisk öppen- och slutenvård samt all typ av obstetrik inklusive mödrahälsovård.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och söker nu dig som vill vara med oss i detta arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:8 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.