Sjuksköterska Mag- och tarmmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Mag- och tarmmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 3 oktober.

Vi erbjuder

På mag- och tarmmottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar i mag- och tarmkanal samt lever. Personer som kommer till vår mottagning behandlas för sjukdomar såsom Crohns sjukdom, ulcerös kolit, före och efter levertransplantation med mera. Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du självständigt men i nära team med läkare. I dina arbetsuppgifter ingår infusioner, rådgivning, undersökningar, bokning och planering av patientens behandlingar med mera. Du är en viktig del av patientens resa genom vården. Som sjuksköterska är du även kopplad till den hematologiska mottagningen och bistår här i patientens behandlingar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet. Vidareutbildning inom området är önskvärt, men inget krav. Viktigare är att du villig att utvecklas, är flexibel, har förmåga att planera och strukturera ditt arbete, är nyfiken och intresserad av att driva verksamheten framåt och sätter patienten i centrum. På mottagningen arbetar vi i nära samverkan med läkare, medicinska sekreterare och undersköterskor och därför är också god samarbetsförmåga mycket viktigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mag- och tarmmottagningen är en del av Medicinkliniken. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till Medicinavdelning 17. I dagsläget arbetar cirka två sjuksköterskor, tre läkare, fyra medicinska sekreterare samt en undersköterska på mottagningen. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:112 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individiell lönesättning Ansök senast:2018-10-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.