Sjuksköterska med demens- och rehabansvar Norrlidens Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska med demens- och rehabansvar Norrlidens Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti.

Vi erbjuder

Som demenssköterska ansvarar du för demensutredning, är ett stöd för den demenssjuke och anhöriga, uppföljning av behandling mm. Arbetet som rehabkoordinator innebär att stödja patienter i deras rehabilitering, att vara spindeln i nätet och samordna kontakter med t ex FK, AF, och arbetsgivare. Utöver dessa specialområden så kommer du att arbeta med sjukvårdsrådgivning per telefon, där du gör bedömningar, ger råd och lotsar till rätt vårdinstans. Du arbetar också med mottagningsarbete t ex blodtryckskontroller, läkemedelsadministrering och sårbehandling.

Vi söker

Leg sjuksköterska/specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande.
Meriterande är erfarenhet av demensarbete och/eller som rehabkoordinator samt erfarenhet av primärvård. Personliga egenskaper är av betydelse.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Norrlidens Hälsocentral är en liten hälsocentral, med drygt 5000 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar stad. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här.

Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller hör av dig för mer information.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:83 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:med möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.