Röntgensjuksköterska/ Sjuksköterska med intresse för radiologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Röntgensjuksköterska/ Sjuksköterska med intresse för radiologi. Välkommen med din ansökan senast den 4 mars.

Vi erbjuder

Välkommen till en lagom liten enhet där vi stöttar varandra och har ett nära samarbete i vardagen. Nu finns en unik möjlighet för dig som är erfaren sjuksköterska att söka arbete på Mammografin där du bland annat utbildas i radiologi under 6 veckor.

Vi erbjuder det bästa av två världar för dig som både har ett intresse av teknik och människor. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i arbetet.

På mammografin har vi öppet dagtid på vardagar. Vi har både verksamhet där vi tar emot många patienter för korta besök och planerade längre besök. Du som arbetar här får rotera mellan de olika momenten och arbetar i nära samarbete med dina kollegor.

Vi planerar att rekrytera två kollegor till vårt team och under det första året erbjuds både utbildning, mentor och regelbunden uppföljning med närmaste chefen.

Vi vill att våra nya kollegor ska ha en trygghet i sjuksköterskeyrket och ha fallenhet för att bemöta patienter i olika sinnesstämning och med olika behov.

Vi söker

Just nu söker vi dig som är erfaren sjuksköterska och vill ta nästa steg i ditt arbetsliv. För att trivas här gillar du kombinationen av att vissa dagar möta många patienter och att vissa dagar arbeta med komplexa ingrepp. Du ska vara nyfiken på och vilja utveckla din kompetens inom radiologi. I förlängningen kommer du att ges möjlighet att vara med i förbättringsarbeten på enheten.

Är du redan utbildad röntgensjuksköterska så erbjuder vi ett introduktionsupplägg utifrån din kompetens med möjlighet till arbetsuppgifter även i andra delar av den Radiologiska kliniken.

Vill du veta mer om tjänsterna så slå oss gärna en signal.

Här kan du läsa en intervju med en av våra medarbetare: http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/mot-vara-medarbetare/mot-sara-delphin/

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mammografienheten är en del av Radiologiska kliniken på Länssjukhuset i Kalmar. Vi är en modern verksamhet med stark teamkänsla och framåtanda.

På mammografienheten utför vi mammografi-hälsokontroller och klinisk verksamhet med röntgen, tomografi och ultraljud, samt cell- och vävnadsprovtagning.

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:16 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.