Sjuksköterska Medicin, vårdavdelning/HIA

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska Medicin, vårdavdelning/HIA. Välkommen med din ansökan senast den 7 september.

Vi erbjuder

Vill du arbeta tillsammans med oss på medicinkliniken avdelning 4.
Avdelning 4 är en avdelning som består av en hjärtintensivvårdsenhet (HIA) med 4 platser och en vårdavdelning med 12 platser i direkt anslutning.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Du få en anpassad introduktion utefter vilka erfarenheter du har sedan tidigare.
Som sjuksköterska deltar du aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med läkare och undersköterskor samt övriga yrkeskategorier. Du spelar en självklar roll i patientens vård då du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer.

På vårdavdelningen kommer du ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska på HIA kommer du att möta akut sjuka hjärtpatienter och du kommer att lära dig mycket inom området kardiologi.

"Vi är ett härligt och gott gäng som stöttar och hjälper varandra. Arbetet är lärorik och inspirerande och man har möjlighet till kompetensutveckling inom vårt område kardiologi. Tillströmningen av patienter varierar från dag till dag vilket gör arbetet intressant och stimulerande säger Camilla Kennestig, sjuksköterska på avdelning 4. "

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av hjärtsjukvård och hjärtintensivvård inom kardiologi är meriterande men dock inget krav.
Vi ser gärna att du är intresserad och engagerad inom området hjärtsjukvård och kompetensutveckling inom området erbjuds. Det finns även möjlighet att specialisera sig kring olika delar inom kardiologin.
Teamarbete är viktigt hos oss samt att du är flexibel och bra på att ta initiativ Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. På vårdavdelningen vårdas patienterna efter HIA-tiden samt hjärtsjuka såsom t ex hjärtsvikt, kärlkramp, arytmipatienter som behöver övervakas med telemetri och de som genomgått coronar by pass operation samt de som genomgått klaffoperation. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss.
Vi lägger stor vikt vid rehabilitering för att förebygga återinsjuknande. Detta har gett resultat med en framskjuten plats i kvalitetsregistret Swedeheart. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och det finns möjlighet att fördjupa sig inom något ansvarsområde.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:58 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.