Sjuksköterska - medicinavdelningen 40

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska - medicinavdelningen 40. Välkommen med din ansökan senast den 10 januari.

Vi erbjuder

Vill du arbeta på en klinik där du får använda och utveckla hela din kompetens? Då vill vi välkomna dig till oss på avd 40. Vi är ett glatt gäng, som arbetar i god laganda och sätter patienten i fokus.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete samt en god gemenskap med dina arbetskollegor! Våra specialiteter är stroke, geriatrik, neurologi samt palliativ vård. På avdelningen finns 17 vårdplatser varav 2 palliativa vårdplatser. Vi arbetar med patientnärmre vård. En sjuksköterska och en till två undersköterskor har hand om 7-8 patienter dagtid. Vi har ett nära samarbete med Samrehab och en gång per vecka har vi stroketeam för planering av strokepatienternas vård. På avdelningen finns även en sköterskeledd strokemottagning.

Vi har individuell schemaläggning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav. Som ny sjuksköterska hos oss så lägger vi stor vikt på att få en god introduktion, utifrån Dina erfarenheter och önskemål.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Medicinliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter. Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad.

Intervjuer kommer ske fortlöpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:89 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.