Sjuksköterska - Medicinkliniken Avdelning 17

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - Medicinkliniken Avdelning 17. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

På avdelning 17 vårdas patienter inom hematologi, stroke/neurologi, gastroenterologi samt lungmedicin. Som sjuksköterska på avdelning 17 har du möjlighet att arbeta och utvecklas inom flera specialistområden. På avdelningen arbetar många olika yrkeskategorier i team med patienten i centrum. I din roll som sjuksköterska är du en självklar del av patientens vård. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för patientens omvårdnad, samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Hela teamet arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård. Verksamheten pågår dygnet runt.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Du bör vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som vill vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelning 17 är en del av Medicinkliniken där vi i samverkan med andra kliniker erbjuder medborgarna en god och säker vård. Kliniken erbjuder komplett internmedicinsk verksamhet med avancerad sjukvård inom såväl öppen- som slutenvård inom följande områden; Diabetes- och endokrinologi, Hematologi, Kardiologi, Lungmedicin, Mag/tarmmedicin, Neurologi och stroke, Njurmedicin/dialys och Reumatologi.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:81 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.