Sjuksköterska, medicinmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska, medicinmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars.

Vi erbjuder

Vi söker en ny medarbetare till oss på klinisk fysiologiska (klin fys) verksamheten inom medicinmottagningen. Då en av enhetens medarbetare ska gå i pension söker vi nu hennes ersättare.
Som sjuksköterska på klin fys arbetar du bland annat med bandspelar EKG, spirometri och arbetsprov. Enheten ansvarar även för pacemaker- och hjärtultraljudsverksamheten på sjukhuset. Vi utför undersökningar både på polikliniska och inneliggande patienter. Som en del i din personliga utveckling erbjuder vi dig utbildning och hospitering på andra enheter. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med förbättringsarbete.

Vi arbetar dagtid och är lediga alla helger och röda dagar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som har några års erfarenhet inom yrket och som nu söker ny utmaning med ett långsiktigt perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hjärtsjukvård. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. God samarbetsförmåga är viktigt. Även om rollen bygger på att du är en lagspelare så är det likaså viktigt att kunna arbeta ensam när så krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

På medicinmottagningen arbetar 17 medarbetare, sjuksköterskor, undersköterskor och BMA. Vi har även nära samarbete med medicinklinikens kardiologer. Den kliniska fysiologiska verksamheten består av tre anställda. Det är en enhet som är väldigt utvecklande och där det händer mycket.

Vi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen att ansöka!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:13 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.