Sjuksköterska - Medicinmottagningen - Astma/KOL

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska - Medicinmottagningen - Astma/KOL. Välkommen med din ansökan senast den 20 januari.

Vi erbjuder

Nu söker vi dig som vill bygga upp och ansvara för vår astma/KOL-mottagning!

På medicinmottagningen behandlas patienter med väldigt olika besvär så som diabetes, hjärtrelaterade besvär, lungproblem, blodsjukdomar, endokrina problem, neurologiska, mag/tarm och allmän internmedicin. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete.

Som sjuksköterska på mottagningen bedriver du självständig mottagningsverksamhet. Telefonrådgivning är ett viktigt inslag i arbetet. Din arbetstid kommer att fördelas ungefär lika mellan astma/KOL-mottagning samt telefonrådgivning. Här arbetar olika yrkeskategorier tillsammans.

Vi arbetar dagtid och är lediga alla helger och röda dagar.

Vi söker

Vi önskar att du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom astma/KOL. Saknar du specialistkompetens så kräver rollen att man har flera års erfarenhet av att arbeta med patienter med astma/KOL. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete.

För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. God samarbetsförmåga är viktigt. Även om rollen bygger på att du är en lagspelare så är det likaså viktigt att kunna arbeta ensam när så krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:97 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.