Sjuksköterska, medicinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska, medicinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Två av våra sjuksköterskor kommer under våren 2019 att gå i pension, och för att ta tillvara och kunna delge all den kunskap och erfarenhet som de besitter så vill vi redan nu anställa dig.
På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare.
Vi erbjuder ett mångsidigt mottagningsarbete med behandlingar inom de olika medicinska specialitéterna. Vi arbetar också med sjukvårdsrådgivning där vi gör bedömningar, ger råd och lotsar patienten till rätt vårdinstans.
Vi arbetar utifrån en OAS, där varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp. Detta bidrar till ökad trygghet runt patienten.
Arbetet innebär frihet under ansvar och det ges möjlighet till personlig kompetensutveckling. Kontinuerlig utveckling och förbättring av ditt ansvarsområde ser vi som en självklarhet.

Vi söker

Vi söker nu två sjuksköterskor som känner stort engagemang inför mötet med och vården kring våra patienter. Du sätter patientens bästa i fokus och kan se helheten utan att för den skull missa detaljerna.
Du har god samarbetsförmåga, känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.
Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, genom att se möjligheter framför svårigheter, att vara flexibel och hjälpsam.
Fördjupade kunskaper eller erfarenhet av arbete inom medicinska sjukdomar är meriterande men inget tvång.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:132 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tjänsten är mån-fred men viss helgtjänstgöring kan komma att bli aktuell Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.