Sjuksköterska natt, ortopedkliniken Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska natt, ortopedkliniken Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 13 juli.

Vi erbjuder

Vill du starta eller fortsätta din sjuksköterskekarriär på en klinik som under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Vi erbjuder dig nu att bli en del av gemenskapen på ortopedkliniken Oskarshamn - en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande.

Nicole Bertilsson har arbetat nio år som sjuksköterska inom landstinget och har nu varit på ortopedkliniken i knappt ett år. Hon har märkt att kollegorna verkligen bryr sig om att det går bra för kliniken:

- Alla brinner för verksamheten. Alla är lika måna om att det ska gå bra och att patienterna ska vara trygga och nöjda, vilket till stor del beror på att man känner att man har varit med och byggt upp och utvecklat verksamheten.

Vi söker

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare. Vid tillsättande av tjänster som annonseras ut hos oss läggs alltid stor vikt vid personlig lämplighet. Vi önskar därför att du, liksom vi, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en öppen person, att du har ett positivt förhållningssätt och är öppen för nya idéer. Som person är du engagerad och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Christina Ottosson har jobbat 18 år som sjuksköterska inom landstinget, varav de senaste 15 åren på Ortopedkliniken:

- Vi är stolta över det vi byggt upp. Det är vårt eget. Vi vet hur kliniken fungerar, så det blir tryggt både för oss och patienterna. Och det speglas utåt när vi själva mår bra


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län. Eftersom kvalitet och utveckling är ledord i vår verksamhet är det därför naturligt för oss att även lägga stor vikt vid personalens egna personliga och professionella utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare >>

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:52 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:79,48 % natt tjänst Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.