Sjuksköterska - Njur- och dialysenheten i Kalmar och Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - Njur- och dialysenheten i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Är du sjuksköterska och vill vidga dina vyer och arbeta såväl med teknisk som personcentrerad vård är du välkommen till oss. Dialysenheten är en mottagning där du som sjuksköterska ger diaysbehandling. Patienterna bor runt om i länet och åker till sjukhuset för behandling 3-5 gånger per vecka. Vi arbetar för att patienten skall var så delaktig som möjligt i sin behandling där du kommer att spela en viktig roll som patientansvarig sjuksköterska. Verksamheten präglas av starkt patientfokus och en strävan efter att bevara och utveckla patienten friska sida. Som dialyssjuksköterska gör du skillnad varje dag!

På vårdavdelning 14 finns 18 vårdplatser där njurpatienter är den största gruppen, utöver denna patientkategori vårdas patienter inom reumatologi och diabetes/endokrinologi. I din roll som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med kompetenta medarbetare inom olika yrkeskategorier med målsättning att ge en god och säker vård.

På njurenheten ingår du i ett team med arbetsglädje och med patienten i fokus. Förutom sjuksköterskor består teamet av läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist.

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och möjlighet till bred kompetens i form av intern/externutbildning och rotation inom njurenheten vilket kan innebära arbete på dialys, avdelning eller mottagning. Ett aktivt arbete pågår för att behålla vårt goda samarbete inom njursjukvården vilket är en framgångsfaktor för organisationen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Arbetet fordrar såväl självständighet som ansvarskänsla och samarbetsförmåga. Ett stort engagemang och ständigt lärande gör att du vill vara med och utveckla framtidens njursjukvård. Vi söker dig som är positiv, flexibel och struktuererad och som har intresse av våra patientgrupper och det är viktigt att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Njurenheten består av en vårdavdelning, njurmottagning samt dialysenhet. Dialysenheten har idag drygt hundra patienter som får sin dialysbehandling genom påsdialys eller bloddialys. Många av våra patienter sköter sin behandling själva, så kallad självdialys. Bloddialysen har verksamhet i Kalmar och Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:133 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.