Sjuksköterska Nybro hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska Nybro hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 6 december.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på vår hälsocentral kommer du att arbeta med egen mottagning som består av omhändetagande vid olika behandlingar, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Hos oss har sjuksköterskor och distriktssköterskor egna ansvarsområden och mottagningar inom astma-KOL, rökavvänjning, diabetes, demens, inkontinens, vaccination och hälsokoordination mm.

I arbetet ingår även viss helgtjänstgöring på jourmottagning.
Vikariatet kan eventuellt övergå till en tillsvidareanställning.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Nybro Hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8500 listade patienter. På hälsocentralen finns specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distrikts- och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor, BMA, medicinska sekreterare och fotterapeuft.

Välkommen med din ansökan!
Rekrytering sker löpande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:121 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat start efter överenskommelse till 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.