Sjuksköterska Ögon

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Ögon. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Vi erbjuder

Ett varierande arbete som ögonsjuksköterska. I tjänsten ingår förberedelser av patienter inför läkarbesök, egen glaukom- och fotomottagning, telefonrådgivning på mottagningen samt arbete på dagavdelningen och eventuellt arbete på operation.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkeskategorier där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling av klinikens arbete. Vi har ett öppet klimat med patienten i fokus - patienten först! Dessutom är det viktigt för oss att samarbeta i ett TEAM dels för att ha en bra arbetsmiljö men även för patientens bästa!

Vi söker

För en liten tid sedan genomförde vi en lyckad rekrytering men nu behöver vi ytterligare en kollega och söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som är positiv, flexibel, engagerad och ansvarstagande som person. Vi ser också att du har en vilja att samarbeta för att skapa det bästa resultatet för patienten och att ett gott bemötande är viktigt för dig. Vårt team arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken i Västervik ger specialiserad ögonsjukvård till invånarna i norra Kalmar län. Kliniken består av ögonmottagningar i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn samt en dagavdelning- och operationsavdelning. Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare med olika kompetenser; läkare, ögonsjuksköterska, sjuksköterska, optiker, ortoptist, undersköterska och medicinska sekreterare. Största volymerna för kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, diabetesförändringar som behandlas med laser, sjukdomar i ögats gula fläck och ögonsjukdomar hos barn. På mottagningen sker utredning och behandling av sjukdomar i och kring ögat. På operationsavdelningen är största volymen kataraktkirurgi, där antalet operationer varierar något mellan åren, cirka 1 100-1 200. Ny behandling för makuladegeneration har introducerats de senaste åren.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:61 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-05-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.