Sjuksköterska ÖNH Västervik

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska ÖNH Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 21 december.

Vi erbjuder

Telefonrådgivning. Pre- och post op arbetsuppgifter på dagvårdsavdelning.

Vi söker

Legitimerad Sjuksköterska, 180 poäng, 3 år. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland.
Landstinget i Kalmar län omfattar tolv kommuner med en befolkning på 230 000 invånare. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum.

Öron-Näs och halskliniken har en mottagnings- och en operationsenhet med dagvårdsavdelning, 5 vårdplatser. Två vårdplatser finns på Kirurgens vårdavdelning 2 och Barn- och ungdomsavdelning. Inom kliniken finns även hörselvård och logopedmottagning.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:151 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.