Sjuksköterska, ÖNH

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska, ÖNH. Välkommen med din ansökan senast den 25 juni.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid

Vi söker

Leg. sjuksköterska
Vana vid Tele q och mottagningsarbete är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På ÖNH-kliniken erbjuder vi dig som sjuksköterska ett omväxlande arbete.
På vår mottagning bedriver vi även dagsjukvård

Som sjuksköterska hos oss är du en del av ett härligt arbetslag som består av flera olika yrkeskategorier såsom, läkare, medicinska sekreterare, och undersköterskor.

ÖNH-kliniken i Västervik bedriver öron-, näs- och halssjukvård inklusive hörselvård och logopedi i Västervik, Oskarshamn och Vimmerby. Kliniken har slutenvårdsplatser på kirurgavdelning 2 och barnavdelning 10. Tjänsten är förlagd till Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:77 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2018-06-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.