Sjuksköterska, Öron- Näs- och Halsmottagningen på Specialistmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska, Öron- Näs- och Halsmottagningen på Specialistmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 11 november.

Vi erbjuder

Arbetet innebär ett stort eget ansvar för mottagningsarbetet. Du kommer att arbeta med postoperativa omläggningar, suturtagning, sömnregisteringar, telefonrådgivning samt övriga arbetsuppgifter för mottagningen. Vilket bland annat är administrativa arbetsuppgifter som bokning, remisshantering och väntelistor.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med fördjupad kunskap inom området öron näsa och hals. Vana från mottagningsarbete är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har förmåga att snabbt kunna prioritera och fatta beslut.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Öron-Näsa-Hals mottagningen är en del av Specialistmottagningen på Oskarshamns sjukhus vilken bemannas av läkare från Öron-Näsa-Hals kliniken i Västervik. Öron-Näsa-Hals mottagningen i Oskarshamn består av dig som sjuksköterska, en undersköterska, en medicinsk sekreterare, logoped, audionomer och hörseltekniker som alla arbetar som ett team.
Vi möter patienter i alla åldrar som behöver specialistbedömning och behandling. I första hand har vi planerad mottagning men även akut- och konsultbedömning. Vi utför även mindre
Polikliniska operationer samt utför sömnregistreringar.

Arbetet är mångfacetterat då Specialistmottagningen består av flera specialiteter (gynekologi, barn- och ungdomsmottagning, hud, ögon samt öron-näsa halsmottagning. Vi har ett nära samarbete med Västerviks sjukhus inom samtliga specialiteter.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:81 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, dagtid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.