Sjuksköterska ortopedi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska ortopedi. Välkommen med din ansökan senast den 11 mars.

Vi erbjuder

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är därför mycket stolta över att vår klinik under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet. Våra fina resultat och omdömen gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Du kommer att arbeta i team sjuksköterska/undersköterska och i nära samarbete med läkare och fysioterapeuter. Som sjuksköterska planerar och genomför du arbetet tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar utifrån sex veckors individuell schemaläggning. Avdelningen är stängd varannan helg. Din arbetstid är huvudsak nattarbete men möjlighet finns att även arbeta dag och kväll.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdersätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till 'Sveriges bästa mindre sjukhus' flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Ortopedkliniken består av mottagning och en avdelning. Avdelningen har ett vårdplatsantal som varierar under veckan och året. Antalet platser styrs av hur stor den planerade verksamheten är under perioden. Vi söker nu en kvalitetsinriktad och patientfokuserad sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:20 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd 79,48 %. Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100 % tjänst, om du önskar heltid kan utökningen av arbetstiden komma att erbjudas vid annan arbetsplats. Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.