Sjuksköterska Ortopedkliniken Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Ortopedkliniken Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete på ortopedkliniken i Kalmar vars verksamhet kännetecknas av ett välfungerande teamarbete mellan de olika professionerna. I vår verksamhet arbetar du både med akut och planerad vård. Detta bidrar till att verksamheten är både komplex och omväxlande.
"Det som gör ortopedkliniken så speciell är samarbetet mellan de olika professionerna vilket verkligen lyfter kliniken, här arbetar du aldrig ensam. Närheten till varandra är både otroligt viktig och positiv, det är så vi utvecklas i rätt riktning" säger Åsa Engfeldt, en av två avdelningschefer på avdelningen.
Som sjuksköterska på ortopedkliniken erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling bland annat i form av handledarutbildning samt internutbildningar för att bibehålla och utveckla din kunskap.
För dig som är intresserad kan vi även erbjuda egna och ansvarsområden. Du kan till exempel arbeta med miljö, hygien samt brand och säkerhet.
Tjänsten är dag/kväll/natt, möjlighet till nattjänst finns. Kliniken tillämpar individuell schemaläggning.
Kliniken har haft en god bemanning genom åren.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ortopedi. Vi ser det som meriterande om du har handledarutbildning samt kunskaper i vårt journalsystem Cosmic. Eftersom arbetet består av daglig kontakt med patienter krävs att du har mycket god kommunikativ förmåga. Du är öppen för ny information, värdesätter teamarbete och patientcentrerad vård. Vi ser att du står i linje med vår värdegrund- öppet, engagerat och kunnigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken på Länssjukhuset i Kalmar är länets största ortopedklinik. Vi har ett länsövergripande ansvar för ryggkirurgi och högspecialiserad fotkirurgisk ortopedi. På kliniken arbetar tillsammans cirka 100 medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och gipstekniker. Dagligen bedrivs även ett välfungerande samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Ortopedkliniken arbetar med alla typer av ortopediska skador dygnet runt. Ortopedkliniken i Kalmar är en utbildningsavdelning vilket innebär att en stor och viktig del av arbetet handlar om handledning av studenter. Vi handleder sjuksköterskor, undersköterskor och inom kort även läkare när Kalmar blir ny studieort för Läkarprogrammet vid Linköpings universitet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:151 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.