Sjuksköterska, ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska, ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 2 september.

Vi erbjuder

Har du inte riktigt bestämt dig åt vilket håll du vill att nästa steg i din sjuksköterskekarriär ska ta dig och vilken specialitet som passar dig bäst? Vill du arbeta på ett sjukhus som ett flertal ggr av Dagens medicin utnämnts till Sveriges bästa sjukhus? Vill du bli en del av gemenskapen på ortopedkliniken Oskarshamn, en klinik som under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Då är detta tjänsten för dig.

Oskarshamns sjukhus erbjuder dig nu en unik möjlighet till en fast anställning på sjukhuset med ett års garanterad inledande placering, och möjlighet till förlängning, på ortopedkliniken.
Ortopedkliniken är en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande. Hanna Etzner har arbetat som sjuksköterska i två år och kom till ortopedkliniken från Region Gotland för åtta månader sedan. Hon upplever att arbetsgruppen är välkomnande och positiv där alla peppar varandra:

- Som sjuksköterska på ortopedkliniken har du ett nära samarbete med övriga professioner i ett öppet arbetsklimat. Arbetet utförs enligt väl utarbetade rutiner och känslan är att du arbetar med friskvård snarare än sjukvård.

Christina Ottosson har jobbat 18 år som sjuksköterska inom landstinget, varav de senaste 15 åren på Ortopedkliniken:

- Vi är stolta över det vi byggt upp. Det är vårt eget. Vi vet hur kliniken fungerar, så det blir tryggt både för oss och patienterna. Och det speglas utåt när vi själva mår bra.

Vi söker

Ortopedkliniken och Oskarshamns sjukhus söker nu en legitimerad sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra verksamheten ytterligare. Anställningen är en tillsvidareanställning på Oskarshamns sjukhus, där minst ett år är förlagt på ortopedkliniken. Eftersom kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i ortopedklinikens värdegrund läggs alltid stor vikt vid personlig lämplighet vid rekryteringar. Vi önskar därför att du, liksom vi, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Oskarshamn är en mindre stad full av liv. Eller som organisationen Attraktiva Oskarshamn uttrycker det: "Oskarshamn är en värdefull plats. En varm oas i havsnära miljö. Vi erbjuder ett energiskt och spännande näringsliv och bra möjligheter till kustupplevelser och avkoppling. Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden."
Oskarshamns sjukhus, som ligger i anslutning till Oskarshamns centrum och skärgården, har alla de fördelar som ett mindre sjukhus i en mindre stad möjliggör. Korta beslutsvägar, nära kontakter mellan enheterna osv.

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:59 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.