Sjuksköterska, Palliativa rådgivningsteamet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Palliativa rådgivningsteamet. Välkommen med din ansökan senast den 2 september.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska i palliativa konsultteamet ingår du i ett länsövergripande team med sjuksköterskor och läkare i Vimmerby, Oskarshamn och Västervik med placering i Västervik. Palliativa konsultteamet fungerar som en stödjande resurs som riktar sig till all vårdpersonal inom hela vårdkedjan i hela länet oavsett patientens diagnos, ålder, boendeform eller bostadsort. Palliativa konsultteamet erbjuder rådgivning i direkta patientärenden men även utbildning i palliativ vård. En viktig del av arbetet görs med patienten i patientens hem tillsammans med anhöriga och andra vårdgivare. Palliativa konsultteamet erbjuder rådgivning via telefon, bedside undervisning och videokonsultationer. Resor inom länet med bil för besök hos patienter och vårdgivare är vanligt förekommande. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med placering i Västervik samt ett vikariat med placering i Oskarshamn. Arbetstiden är måndag till Fredag, dagtid. Vill du vara med och utveckla vården tillsammans med oss?

Vi söker

Vi söker en erfaren legitimerad sjuksköterska med god förmåga till självständigt arbete. Du är bra på att samarbeta, tar egna initiativ och arbetar på ett pedagogiskt sätt. Du har stort intresse och engagemang i palliativ vård. Erfarenhet och utbildning i palliativ omvårdnad är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Enheten för palliativ medicin organiserar den specialiserade palliativa vården i landstinget i Kalmar län. Vi är uppdelade i olika verksamheter för att kunna erbjuda möjlighet till palliativ vård av god kvalitet oberoende av patientens bostadsort och vårdmiljö.
Rådgivningsteamen arbetar tillsammans med kommunala hemsjukvården och distriktsläkarna. På avdelning 30 har vi specialiserad palliativ slutenvård. I vår lasarettsanslutna hemsjukvård har vi specialiserad palliativ hemsjukvård i Kalmar med omnejd.
Den palliativa vårdfilosofin innebär vård med helhetssyn, d.v.s. att fysiska, psykiska, sociala, andliga och existentiella behov analyseras och handläggs i vården. Syftet med vården är ökad livskvalitet och minskat lidande trots svår sjukdom och förestående död. Våra hörnpelare är teamarbete, kommunikation, anhörigstöd och symtomkontroll.
Kliniken är under ständig utveckling och har ett nära samarbete med andra kliniker och har ett nära samarbete med andra kliniker och vårdgivare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:99 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.