Sjuksköterska psykiatriska öppenvårdsmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska psykiatriska öppenvårdsmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 22 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
Ett arbete som sjuksköterska hos oss innebär arbetsuppgifter såsom medicinhantering, medicinuppföljning, telefonrådgivning samt att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar.
Beroende på den anställdes kompetens bedrivs även samtalsbehandling. Hos oss har många av våra medarbetare grundläggande psykoterapiutbildning.
Vi arbetar med kontinuerliga förbättringsarbeten för att skapa en jämlik vård för våra patienter.
Som sjuksköterska arbetar du i datajournal och registrerar i kvalitetsregister. Ett arbete på vår mottagning innebär att delta i ständig utveckling av patientsäkra arbetsstätt .

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, psykoterapeut, arbetsterapeut, skötare och medicinska sekreterare.

Sjuksköterskan på öppenvårdensmottagningen förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Vi söker
Leg sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri (VUB), grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) samt bred psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

B-Körkort ett krav.

Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Mottagningen är i dagsläget öppen måndag till fredag under kontorstider.
Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT, bildterapi, schematerapi, par-behandling etc. Arbetet bedrivs såväl enskilt som med hjälp av teamarbete. Mottagningens personal är för närvarande uppdelade i tre bas-team. Dessa innehåller alla yrkeskategorier för att underlätta helhetssynen.
Vuxenpsykiatri Mitt har även behandling som är aktivitetsbaserad och därför förlagd utanför mottagningen. Vi har ett samarbete med Oskarshamns kommun gällande Nymålens behandlings och sysselsättningsgård.
Vi arbetar aktivt med olika sorters gruppbehandling och önskar utvecka detta än mer.

Vi kommer inom snar framtid att flytta till helt nya lokaler på sjukhusområdet vilket kommer innebära möjligheter till nya arbetssätt t.ex terapeutiska samtal i vår innerliga trädgård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:40 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-06-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.