Sjuksköterska Psykiatriska rehabiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska Psykiatriska rehabiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Sjuksköterskan arbetar som behandlare och kombinerar sina yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering och medicinuppföljning med att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar. Behandlingsinsatsen kan ske både indviduellt och gruppinriktat. En del av verksamhetens arbete utgörs av patient och anhörigutbildningar.
Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare och teamsekreterare.
Som person är du flexibel och öppen för att
Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterska på Psykrehab förväntas du ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Leg sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri (VUB), grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) samt bred psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriska öppenvården består av Allmän Psykiatriska mottagning med Beroendeteam och Psykiatrisk rehabiliteringsenhet.
Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.
Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning.
Inom Öppenvården ser vi samarbete och helhetssyn mellan våra verksamheter som en naturlig och viktig del i arbetet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:45 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.