Sjuksköterska rättspsykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska rättspsykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 29 november.

Vi erbjuder

I arbetet som sjuksköterska möter du patienter med varierande behov. Du samarbetar med läkare, psykologer, kuratorer och skötare inom vår egen organisation och även med kommun och socialtjänst. Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma verksamheten som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Viss tjänstgöring kommer att utföras inom den rättspsykiatriska öppenvården.
Inom landstinget har vi goda möjligheter till fortbildning och utbildningstjänster för vidareutbildning till specialistsjuksköterska.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs med ett omväxlande arbete. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har kunskap inom både psykiatri och somatik. Det är meriterade om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin samt har specialistutbildning i psykiatri.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga samt individuellt ansvarstagande.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Rättspsykiatrin i Västervik är en länsresurs för hela landstinget i Kalmar län. Patienterna på avdelningen vårdas enligt LRV och avdelningen är en sluten intagnings- och behandlingsavdelning. Vi har tio vårdplatser varav två är godkända av kriminalvården för att kunna härbärgera häktade personer med restriktioner. I öppen rättspsykiatrisk vård har vi ca 30 patienter.

Den goda rättspsykiatriska vården kännetecknas av respekt och delaktighet. Vården ska präglas av ett genuint intresse för medmänniskan, förmåga att se människan bakom brottet samt att kunna möta patienten i alla situationer. Målet är lindrat lidande, stärkt värdighet och möjligheten till ett meningsfullt liv för patienten. Vården ska bygga på evidensbaserad kunskap, beprövad erfarenhet och samverkan mellan vårdgivare.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:72 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.