Sjuksköterska, Rehabmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Rehabmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 26 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en sjukskötersketjänst med inriktning i huvudsak mot hjärnskador/neurologi. Denna tjänst innebär både självständigt arbete med egen mottagning för strokeuppföljning samt arbete i multiprofessionellt team med andra professioner på dagrehab. I tjänsten ingår även samarbete med medicinkliniken. Vi erbjuder även strokekompetensutbildning. Tjänsten är heltid måndag-fredag, dagtid. Tillträde 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där det krävs egenskaper som att vara strukturerad, ansvarsfull och uppskatta teamarbete.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder, Länssjukhuset i Kalmar, med placering på Rehabmottagningen. Rehab Söder har ca 150 anställda och har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:148 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid måndag-fredag, dagtid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.