Sjuksköterska resursenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska resursenheten. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska i resursenheten på länssjukhuset i Kalmar där du får förmånen att se och lära dig ett antal av sjukhusets specialiteter.

Hur och var din tjänstgöring sker styrs genom kundens önskemål, verksamheternas behov och din kompetens. Som medarbetare ingår du i ett team av kompetenta och flexibla medarbetare som arbetar mot olika kunder. Med dig som medarbetare kan resursenheten tillgodose verksamheternas behov och stärka kompetensen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad allmänsjuksköterska eller vidareutbildad sjuksköterska med intresse av att arbeta på Länssjukhuset i Kalmar. Det är meriterande om du har varit verksam inom olika specialiteter. Tjänsten ställer storka krav på flexibilitet. För att arbeta som sjuksköterska inom Resursenheten ska du ha lätt för att samarbeta och vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är meriterande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Resursenhetens uppgift är att erbjuda ersättare till länssjukhusets verksamheter samt primärvård vid korttidsfrånvaro av akut eller planerad karaktär. Resursenheten består för närvarande av 20 medarbetare och bemannar våra verksamhetr dygnet runt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:35 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.