Sjuksköterska Smedby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska Smedby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 26 oktober.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill arbeta med sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdnivå. Även traditionellt mottagningsarbete, egen mottagning efter överenskommelse, provtagning samt assistans/omhändertagande vid olika behandlingar. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet.

Vi söker

Personliga egenskaper som ansvarstagande, kunna arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga, serviceinriktad, positiv och flexibel är av stor betydelse.
Specialistutbildning till distriktssköterska är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Smedby hälsocentral är placerad utanför Kalmar centralort med bra kommunala kommunikationer. Hälsocentralen har cirka 5 600 listade medborgare. Smedby hälsocentral har ett bra arbetsklimat och en bra sammanhållning i arbetsgruppen. Hos oss råder ett öppet klimat. Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team på hälsocentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:101 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-01-01 till 2019-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.