Sjuksköterska, strålbehandling

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, strålbehandling. Välkommen med din ansökan senast den 18 november.

Vi erbjuder

Vi växer och söker nu en ny medarbetare till strålbehandlingen i Kalmar.
På strålbehandlingen arbetar du i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare, sjukhusfysiker och medicinska sekreterare. Arbetet är patientnära med behandling vid strålaccelerator samt information till cancerpatienter och anhöriga.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet och med ett intresse för onkologisk vård. Du har specialistutbildning inom onkologi/strålbehandling eller vill utbilda dig inom strålbehandling. Om du saknar utbildning inom strålbehandling inleds anställningen med en teoretisk och praktisk distansutbildning (45p). Erfarenhet från dosplanering och/eller patientnära forskning är inget krav men ses som meriterande.

Då vi arbetar inom en högteknologisk verksamhet är intresse för medicinteknisk utrustning viktigt. Onkologin är under snabb utveckling och det är nödvändigt att du trivs i en utvecklingsorienterad miljö.

Som person är du lugn, trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet på Länssjukhuset i Kalmar samt på Västerviks sjukhus. Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Välkommen att söka ett spännande och utvecklande arbete!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:142 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-11-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.