Sjuksköterska till BUP-mottagningen i Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska till BUP-mottagningen i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Hos oss är tillgänglighet, uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet prioriterade områden. Du får arbeta brett som sjuksköterska samtidigt som du får möjligheter att påverka din tjänst. Arbetet sker genom ett tvärvetenskapligt utbud av utrednings- och behandlingsinsatser. Det finns också goda möjligheter till fortutbildning. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning.

Som sjuksköterska på öppenvårdsmottagningen har du fokus på hälsa och hälsobefrämjande insatser och bidrar med vårdvetenskaplig kompetens. Du arbetar med olika former av individuella kontakter, föräldrautbildning, vårdplanering, registrering i kvalitetsregistret och samverkar på bästa sätt med såväl andra behandlare inom mottagningen som med vårdgrannar och myndigheter. Sjuksköterskorna deltar också i övrigt teamarbete och träffar barn, ungdomar och deras familjer. Vi har ett brett behandlingsutbud med individ- och familjeinriktning utifrån olika teoretiska synsätt.

Hos oss hittar du en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar och med ömsesidig respekt för varandras kompetens och person.

Vi söker

Vi söker dig med intresse och/eller erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer och sekreterare för att utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad inom psykiatri. Har du grundläggande utbildning i psykoterapi är det meriterande. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter inom kliniken. Västerviks mottagning ansvarar för tre av länets tolv kommuner. Vi strävar efter ett länsövergripande tänk där alla enheterna har ett nära samarbete gällande utvecklingen av den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin.
Vi ser barnet som en del i ett sammanhang där barnets behov styr våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:57 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.