Sjuksköterska till dagsjukvården barnkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till dagsjukvården barnkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 7 november.

Vi erbjuder

Vi söker en sjuksköterska till Dagsjukvården Barn-och ungdomskliniken

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där arbetsuppgifterna är av stor variation och där du ges möjlighet till ständig utveckling. Vi arbetar familjecentrerat för att barn och föräldrar ska känna sig trygga under vistelsen hos oss.
Dagsjukvården:
Målet med verksamheten är att ta hand om barn-och ungdomar som kommer till sjukhuset för att genomgå undersökningar och behandlingar under en dag. Dagsjukvården innefattar samordning och samverkan med övriga kliniker på sjukhuset. Uppdraget omfattar hela bredden av barnmedicin, kirurgi, ortopedi öron-näsa-hals och ögon. Vårdformen bygger på att förbereda och ge information till barn och ungdomar på en åldersanpassad nivå så att det skapar trygghet.

Du kommer att arbeta dagtid, viss helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker i första hand dig som är leg. Specialistsjuksköterska inom hälso-och sjukvård för barn-och ungdom. Vi välkomnar även dig som är leg. Sjuksköterska.
Du får gärna ha erfarenhet av barnsjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vår klinik tar emot barn och ungdomar 0-18 år. Kliniken är specialiserad på somatisk vård som omfattar medicinsk utredning, behandling och omvårdnad. Dagsjukvårdsverksamheten omfattas av samordning och samverkan tillsammans med övriga kliniker på sjukhuset när det gäller barn och ungdomar.

Uppdraget omfattar hela bredden av barnmedicin, kirurgi, öron-näsa-hals, ögon och ortopedi.
Vi är ett 70-tal medarbetare på kliniken fördelat på följande yrkesgrupper: Barnläkare, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barnsköterskor, sekreterare, lekterapeut och kurator.
Vi har även dietist och fysioterapeut knutna till kliniken.
Kliniken består av en vårdavdelning med 12 vårdplatser, varav 5 platser på neonatalen. Vi har två öppenvårdsmottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn, en dagsjukvårdsavdelning, lekterapi och sjukhusskola.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:135 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar induviduell lönesättning Ansök senast:2018-11-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.