Sjuksköterska till Dagkirurgen samt Uppvakningsavd.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Dagkirurgen samt Uppvakningsavd.. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Du kommer arbeta på dagkirurgen och på uppvakningsavdelningen.

På vår dagkirurgiska enhet kommer du att träffa patienter från skolåldern och uppåt. Här jobbar vi tillsammans för att ständigt utveckla arbetet för patienternas bästa. Hos oss får du ett spännande och omväxlande jobb på en arbetsplats där teamkänslan är viktig. Teamet består av en koordinator och undersköterskor från operation/IVA Patienterna kommer från olika specialiteter såsom Kirurgi, Urologi, Ortopedi, Gynekologi samt Tandvård. Arbetet innebär ett nära samarbete med Operation samt olika vårdavdelningar beroende på specialitet.Du kommer också att få assistera vid vissa behandlingar.

På uppvakningsavdelningen övervakas patienter efter operation och narkos tills dess att patienten är fri från illamående och smärta samt är stabil i sina vitala parametrar. Här består teamet av sjuksköterskor och undersköterskor från IVA. På uppvakningsavdelningen förekommer patienter i alla åldrar från sjukhusets samtliga kliniker.

Tjänsten innefattar dag/kvälls-tjänstgöring.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, som är positiv, flexibel, nyfiken samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vill du bo och verka där det går att skapa ett liv med god livskvalité? Då är du välkommen till oss i Västervik, staden där avstånden till arbete och fritid är korta och med en vacker natur. Dessutom har vi fått utmärkelsen som Sveriges bästa medelstora sjukhus 2017 och 2018.

Vi erbjuder ett varierande arbete tillsammans med ett glatt gäng.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:7 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2019-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.