Sjuksköterska till Medicinmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder och söker dig som vill arbeta och vara en del av Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2017.
Arbetet som sjuksköterska hos oss är varierande och självständigt.
Vi arbetar i team där samverkande professioner fyller en nyckelfunktion. Det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv i ditt arbete. Vi är flexibla och stöttar varandras verksamheter när det behövs. Vi är måna om vår goda arbetsmiljö och är öppna för nytänkande.
Arbetet består av en stor frihet under ansvar och möjlighet till fördjupning och förbättringar inom ett ansvarområde ser vi som en självklarhet för att fortsätta behålla vår höga kompetensnivå.

"Vi utvecklar och utvecklas tillsammans och har en bra dag på jobbet varje dag! På riktigt!"
(Anna, Sjuksköterska på medicinmottagningen)

Vi söker

Vi söker dig som har en adekvat utbildning/ erfarenhet och vill arbeta med:
¤ Att delta i multidisciplinärt hjärnskadeteam
¤ Spasticitets-mottagning med bland annat Botox behandlingar i team med läkare
¤ Pumpmottagning, intratekala pumpar
¤ Uppföljning och rådgivning
¤ Teambaserad strokeuppföljning

Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt. Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker. Vill du dessutom utveckla både verksamheten och dig själv i din yrkesroll kan detta vara tjänsten för dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I tjänsten ingår dag/kväll/natt inkl helg men förnärvarande kommer du endast arbeta dagtid mån-fre

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik men med nära samarbete över gränserna. Verksamheten i hus 12 utgörs av flera specialistmottagningar inom sårvård, medicinsk fotvård, demensvård och ryggmärgsskadade, varav flera är länsuppdrag. Vi samverkar regionalt med Rehabmedicinska kliniken i Linköping.
Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:65 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.