Sjuksköterska till Medicinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Medicinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder och söker dig som vill arbeta och vara en del av Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2017.

På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare. I det dagliga arbetet ingår telefonrådgivning, olika medicinska behandlingar som injektioner / infusioner, provtagningar i centrala infarter, vaccinationer, provokationer, endokrina belastningar och delaktighet i arbetet kring vår antikoagulantiamottagning.

Arbete utifrån en OAS, där varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp, som bidrar till ökad trygghet runt patienten.

Generöst med fortbildning och god handledning av erfaren kollega

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Du trivs i din yrkesroll, känner ett stort engagemang i mötet med människor och har lätt att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners.

Du sätter patientens bästa i fokus, är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla proffessionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:36 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, Arbetstiderna är dagtid måndag- fredag och viss helgtjänstgöring på någon av våra medicinavdelningar kan komma att bli aktuell. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.