Sjuksköterska till Njur- och dialysmottagningen

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Njur- och dialysmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete på njur- och dialysmottagningen på Västerviks sjukhus. Du blir därmed en viktig del av Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2018. Vår enhet har bra resultat i öppna jämförelser.
På vår mottagning ingår du i en arbetsgrupp med 18 st sjuksköterskor med stor kompetens, erfarenhet, enganemang och nära till skratt i vardagen.

Vi har 30 platser för att sex dagar i veckan bedriva hemodialysbehandlingar. Till mottagningen hör även njurmottagning och PD mottagning. Vi arbetar i grupper där vi är tre till fyra personer som har huvudansvaret för den gruppens patienter.
I dagsläget har vi behandlingar dagtid, men detta kan ändras beroende på antalet patienter.
Vi har ett gediget inskolningsprogram och vi är generösa med fortbildning och god handledning av erfaren kollega

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Du trivs i din yrkesroll, känner ett stort engagemang i mötet med människor och har lätt att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners.
Du sätter patientens bästa i fokus, är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete.
Arbete inom dialysvård är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi har individuella scheman där helgtjänstgöing dagtid på lördagar är aktuell 2-3 gånger på åtta veckor.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:8 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.