Sjuksköterska till ny Rehabmedicinsk- och Palliativ avdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till ny Rehabmedicinsk- och Palliativ avdelning. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett mångskiftande och temabaserat arbete. Hos oss får du arbeta med rehabmedicinsk- och palliativt vård, där helhetssyn kring patient och närståendes behov är utmärkande. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att delta i förbättringsarbeten. Hos oss får du det mindre sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är ansvarstagande, engagerad samt målinriktad och som vill vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden. På avdelning 6 strävar vi konstant efter att utvecklas och bli bättre.

Erfarenhet inom teamarbete och våra kommande huvudinriktningar, rehabmedicin och palliativ vård, är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Vi har individuell schemaläggning och alla anställningar är dag, kväll och natt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Nya avd. 6 kommer innehålla två huvud inriktningar. På de rehabmedicinska vårdplatserna som är en länsresurs prioriteras ryggmärgsskadade i alla åldrar samt hjärnskadade patienter i arbetsför ålder. På de palliativa vårdplatserna kommer patienter med varierande sjukdomar att vårdas i livets slutskede.
Patienterna på avdelningen är och kommer att vara i olika åldrar, med spridda hjälpbehov, med olika funktionsnedsättningar, med olika individuella önskningar och med varierande familjesituation där även barn i olika åldrar som anhöriga kan komma att förekomma.
Förhoppningen och målet är att nya avdelning 6 kommer erbjuda en lugnare miljö för våra patienter och närstående.

Som medarbetare på nya avd. 6 kommer man att arbeta med alla patientgrupper.
På avdelningen arbetar idag engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner.
Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:55 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.