Sjuksköterska till Ortopedavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Ortopedavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Hos oss får du bredden inom ortopedi. Avdelningen är en ortopedisk vårdavdelning som bedrivs utifrån akuta samt elektiva (planerade) inläggningar och operationer. Ortopedavdelning 3 har 18 vårdplatser där patienter får vård och omsorg efter akuta ingrepp eller elektiv ortopedi t ex höft-, knä- eller axelplastik. Vi har även ett nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Goda möjligheter finns till vidareutbildningar och kompetensutveckling inom ortopedi.
Du kommer att få en utsedd mentor till ditt stöd under den första tiden.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Oavsett om det är ditt första jobb eller om du har tidigare erfarenhet är du välkommen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel samt har god samarbetsförmåga.

Tjänsten innebär arbete dag/kväll/natt, förnärvarande ser vi gärna att du vill arbeta mest natt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hos oss får du bredden inom ortopedi. Avdelningen är en ortopedisk vårdavdelning som bedrivs utifrån akuta samt elektiva (planerade) inläggningar och operationer.
Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både läkare, andra sjuksköterskor och undersköterskor. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnande kultur och stämning.
Goda möjligheter finns till vidareutbildningar och kompetensutveckling inom ortopedi.
Du kommer att få en utsedd mentor till ditt stöd under den första tiden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:13 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2018-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.