Sjuksköterska till traineeprogram

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska till traineeprogram. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Som ny sjuksköterska inom hälso- och sjukvårdsverksamhet erbjuder vi dig en unik chans att jobba på fyra olika enheter i 1,5 år på Oskarshamns Sjukhus. Med traineeprogrammet får du se vården ur olika perspektiv samtidigt som vi hoppas att du hittar din inriktning.

Under tiden som trainee jobbar du på fyra olika enheter: akutmottagning, hjärtavdelning, strokeenheten och internmedicinsk avdelning. Sista månaden av programmet erbjuds du möjlighet att prova på att arbeta på någon av sjukhusets övriga enheter.

Du erbjuds direkt en tillsvidareanställning vid traineeprogrammet start. Efter traineeperioden erbjuds du sedan anställning på den enhet som du önskar, utifrån hur verksamheternas behov ser ut. Självklart ingår du som nyexamninerad sjuksköterska även i vårt centrala introduktionsprogram.

Med traineeprogrammet hoppas vi att du får en bred bild av vår verksamhet samtidigt som du får de bästa förutsättningarna att börja din karriär inom Landstinget i Kalmar län.

Här kan du läsa mer om traineeprogrammet

Vi söker

Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska eller dig som har några års erfarenhet inom yrket men som inte har arbetat med sjukhusvård.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du trivs med att möta människor i olika situationer. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:85 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Antal platser:6 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.