Sjuksköterska till Uppvakningsenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till Uppvakningsenheten. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Vi erbjuder

Arbetet på uppvakningsavdelningen består av att bemöta och förbereda patienter och dess anhöriga inför gynekologiska, öron-näsa-hals-, ortoped- och kirurgiska operationer.
Att övervaka patienterna efter dess operationer.
Samt att ge god omvårdnad och information, så patienten kan gå hem eller fortsatta vårdas på respektive vårdavdelningen.
Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.
Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt.
Vi söker dig sjuksköterska som är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor och att arbeta relativt självständigt. Du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med ansvarig anestesiolog, undersköterskor, narkossjuksköterska samt andra professioner från andra avdelningar.
Du kommer att få en individuellt planerad inskolning med van personal.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Gyn operation är en friliggande operationsavdelning som består av 3 operationssalar och en uppvakningsavdelning. Uppvakningsavdelningen har 4 uppvaknings-platser och 4 polikliniska hytter. och är öppen dagtid måndag till fredag, inga helger eller nätter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:141 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.