Sjuksköterska uppvakningsavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska uppvakningsavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari.

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande och intressant arbete på Länssjukhusets två uppvaktningsavdelningar. På uppvakningsavdelningarna övervakas patienter efter operation och narkos. Du kommer att möta patienter i alla åldrar från flera av sjukhusets kliniker exempelvis från kirurgi, ortopedi, gynekologi, öra-, näsa-, hals, ögon, barn och tandvård.

Dina arbetstider är måndag till fredag, dag och kväll. Du är ledig helger och röda dagar.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och har några års erfarenhet inom yrket och som kanske börjat fundera på en specialistutbildning inom intensivsjukvård. Nu finns chansen att få en inblick i den vård som bedrivs på Intensivvårdsavdelningen/uppvaksavdelningen genom att arbeta på uppvakningsavdelningarna. Erfarenhet från uppvakningen är meriterande vid tillsättning av utbildningstjänst till specialistsjuksköterska inom intensivsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Även du som inte funderat på vidareutbildning är välkommen att söka!

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer.

Länssjukhusets i Kalmar har två uppvakningsavdelningar som tillsammans har cirka 24 sängplatser. Vi har en allmän inriktning och servar flera av sjukhusets kliniker bland annat Kirurgkliniken, Ortopedkliniken, Medicinkliniken, Kvinnokliniken, Öra-, näsa-, halskliniken, Ögonkliniken, Barnkliniken och Tandvårdskliniken.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:12 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat under ca ett år med ev möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.