Sjuksköterska, urologi kirurgmottagningen Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, urologi kirurgmottagningen Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss skapa en trygg och säker vård för patienter som drabbats av urologiska sjukdomar med behov av urologisk behandling.
På urologimottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, uroterapeuter, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete runt patienten.
Som sjuksköterska på urologen kommer du att ha egna mottagningar där du träffar patienter med mestadels prostatacancer, dagtid, måndag till fredag. I dina arbetsuppgifter ingår även rådgivning per telefon till både patienter och andra vårdgivare samt registrering i kvalitetsregistret INCA.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Du är samarbetsinriktad, flexibel och är van att ta ansvar. Du har viljan och engagemanget att vara en del av verksamheten som vi gemensamt utvecklar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av urologisk vård.
Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 70 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:17 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Din sysselsättningsgrad är 85%. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid annan arbetsplats. Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.