Sjuksköterska vuxenpsykiatriska mottagningen

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska vuxenpsykiatriska mottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Sjuksköterskan på mottagningen har en variation i sina arbetsuppgifter, med uppdrag som bl.a. innefattar hälsosamtal, stödsamtal, telefonrådgivning, medicinhantering och uppföljning, registrering i kvalitetsregister samt att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar.
Vi är totalt 4 sjuksköterskor på mottagningen, och du har ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar, såsom läkare, kurator, psykolog, skötare och teamsekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterskan på öppenvårdensmottagningen ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Du är leg. sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet som sjuksköterska, med fördel inom psykiatri och/eller är vidareutbildad inom psykiatri.
Som person trivs du med att samarbeta med andra, och är även van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut i arbete. Du är strukturerad i ditt arbete och trygg i din sjuksköterskeroll.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2019:3 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.